Къртене на баня

Топ цени за Къртене на баня Стара Загора

Планирате цялостен или частичен ремонт на банята? Но преди да създадете банята на мечтите си е необходимо да се изкърти цялата баня, стара санитария, плочки т.н. Ние от Кърти Стара Загора можем да бъдем вашите партньори в това начинание. Този процес е трудоемък, бавен и специфичен, тъй като банята е помещение, което крие редица Ел и ВиК особености. Нашите служители имат нужния опит, професионално оборудване, физическа подготовка и издръжливост, за да ви предостави необходимото качество, от което се нуждаете. Работим в Стара Загора и региона, а цените ни са най-добри в съотношението цена-качество.

Свържете се с нас, за да изпратим екип на място, който ще огледа обекта и ще ви даде индивидуална оферта, според особеностите на вашия проект.

В допълнение можете да се възползвате и от нашата комплексна услуга кърти чисти извозва баня, т.е. ние ще изкъртим, почистим след себе си и ще извозим строителните отпадъци до лицензирани сметища.

Стараем се да предоставяме качествено завършени обекти придружени с коректно отношение. Прилагаме индивидуален подход, спрямо индивидуалните изисквания на клиента.

Попълнете формата ни за онлайн оферта или звъннете