Къртене на комин

Топ цени за Къртене на комин Стара Загора

Къртенето на комин или коминно тяло е дейност, която предизвиква все по-често интереса на собствениците на апартаменти. Ако и вие сте решили да правите вътрешно преустройство на дома, то най-вероятно на драго сърце бихте се отървали от коминното тяло, което в повечето случаи е непотребно и само заема пространство. Ние от Къртене Стара Загора можем да ви предложим гарантирано качествено и безопасно къртене на комин в Стара Загора на топ цени. Свържете се с нас, за да насрочим безплатен оглед и да се запознаем с обекта. Стартираме работния процес максимално бързо след, като одобрите цената за къртене на комин. Използваме модерна и сериозна техника и можем да се справим с всеки един проект, възложен от клиента. Без значение дали вашия комин е холен или кухненски, тухлен или бетонен – ние сме насреща.

Можете да се възползвате от нашата комплексна услуга кърти, чисти и извозва, при която освен, че ще изкъртим вашия комин, ще почистим след себе си и ще извозим строителните отпадъци до депата за отпадъци. Всичко това на преференциални цени за Стара Загора. 

Благодарение на съвременните инструменти, както и професионализма на нашите майстори, работата се извършва бързо и ефективно. В основата на нашата философия на първо място стои принципа „Безопасност и качество на първо място“.

Попълнете формата ни за онлайн оферта или звъннете