Събаряне на сгради

Топ цени за Събаряне на сгради

Освен в сектора кърти чисти и извозва, екипът на Къртене Стара Загора е специализиран и в услугата събаряне на сгради. Работим на територията на град Стара Загора и региона и можем да ви дадем изключително конкурентни цени. Благодарение на дългите години в този бранш, имаме натрупан сериозен технически опит, благодарение на който изпълняваме и завършваме обектите си бързо, надеждно и безопасно. Занимаваме се със събаряне на сгради, къщи, постройки, бараки и други. При интерес от ваша страна, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще отговорим на всички ваши въпроси, ще направим безплатен оглед на обекта, ще преценим обема на работа и евентуални рискове и ще ви дадем гарантирано най-добра цена за Стара Загора. Фирмата ни разполага със сериозно оборудване и професионален опит, които са в основата на успешната ни работа.

След, като приключим със събарянето на сградата или къщата, остават тонове строителни отпадъци. Ние можем да поемем ангажимента, като го натоварим и извозим до депата за строителни отпадъци.  

Благодарение на съвременните инструменти, както и професионализма на нашите майстори, работата се извършва бързо и ефективно. В основата на нашата философия на първо място стои принципа „Безопасност и качество на първо място“.

Попълнете формата ни за онлайн оферта или звъннете